Інформація
про стан організації харчування учнів ЗНЗ у Дворічанському районі в 2011-2012 навчальному році
Загальна кількість учнів по загальноосвітніх школах (чол.) |
у тому числі: |
Всього охоплено учнів усіма видами харчування із різних джерел фінансування (чол.) |
Охоплено учнів гарячим харчуванням із різних джерел фінансування (чол.): |
|||||
1-4 кл (чол.) |
5-9 кл (чол.) |
10-11кл (чол.) |
Всього охоплено учнів |
1-4 кл. (кількість та %) |
5-9 кл. (кількість та %) |
10-12 кл. (кількість та %) |
||
1669 |
574 |
869 |
226 |
1353 |
1243 |
567 |
566 |
110 |
|
|
|
|
81% |
74,5% |
98,8 |
65,1% |
48,7% |
З них дітей пільгової категорії і відсоток від загальної кількості дітей за категоріями (пільговики 1-4 кл зараховані до загального контингенту 1-4 класів) |
|||
Діти-чорнобильці (% від їх заг. кількості) |
Діти-сироти та діти, позбавлені батьків.піклування (% від їх заг.кількості) |
Діти з малозабезпечених сімей (% від їх заг.кількості) |
Інші (діти-інваліди, які перебувають на диспансерному обліку) (% від їх заг.кількості) |
3 |
25 |
36 |
7 |
(75%) |
25 (100%) |
36 (100%) |
4 (57%) |
Аналіз
виконання норм харчування дітей у ЗНЗ Дворічанського району у І семестрі 2011-2012 н. р.
(відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591
«Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах»)
Виконання норм харчування (в середньому у %) |
Середній показник виконання норм |
Середня вартість харчування |
|||||||||||||
м’ясо |
риба |
олія соняшникова |
масло вершкове |
молоко |
сир кисло-молочний |
сметана |
яйце |
цукор |
картопля |
овочі |
фрукти |
соки |
місто |
село |
|
110 |
90 |
100 |
100 |
96 |
90 |
100 |
98 |
100 |
100 |
100 |
100 |
90 |
98% |
5,00 |
5,00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Аналіз
виконання норм харчування дітей у ДНЗ Дворічанського району у І півріччі 2011-2012 року
(відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591
«Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах»)
Виконання норм харчування (в середньому у %) |
Середній показник виконання норм |
Середня вартість харчування |
|||||||||||||
м’ясо |
риба |
олія соняш-никова |
масло вершкове |
молоко |
сир кисло-молочний |
сметана |
яйце |
цукор |
картопля |
овочі |
фрукти |
соки |
місто |
село |
|
72 |
52 |
81 |
85 |
65 |
55 |
58 |
54 |
83 |
88 |
82 |
63 |
97 |
72 |
10,15 |
11,38 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Начальник відділу освіти Н.І. Коваль
Оганесян 764-37
Щербакова 762-02
Бережна 764-39